Voorkomende inbreuken

Voorkomende inbreuken

 

Een woning wordt reeds afgekeurd vanaf 1 inbreuk. Hieronder vind je een lijst van veel voorkomende fouten die makkelijk op te lossen zijn:

 

  • De elektrische schema’s/legende’s ontbreken
  • Er werd geen inventaris van uitwendige invloeden opgesteld
  • Er is geen hoofddifferentieelschakelaar(verliesstroomschakelaar)
  • De differentieelschakelaar(s) is(zijn) stuk
  • Er is geen of slechte aarding aanwezig
  • Er is geen aardingsonderbreker
  • Er zijn stopcontacten waarvan de continuiteit niet gegarandeerd is met de aarding
  • Er bevind zich een verlies in de installatie

 

Geen zorgen! Al deze zaken zijn makkelijk op te lossen zonder dat ze u veel geld hoeven te kosten.

Wij komen wanneer het u past

Contacteer ons via e-mail, telefoon of maak online een afspraak

Afspraak maken

Coördinatie keuringen industrie

Industriële laagspanninsinstallaties moeten om de 5 jaar gecontroleerd worden! Wij coördineren uw keuring! Voor de keuring van uw winkel, magazijn, restaurant,… hebt u verschillende verplichte documentatie nodig. Al snel besef je dat je de meeste documenten niet hebt of geen idee hebt waar het over gaat. In dit geval spreken we over een elektrisch dossier.
Meer

Wat is een risico analyse?

Risico analyse elektriciteit Opmaak risicoanalyse elektrische installatie. Elke werkgever is verplicht om een risicoanalyse van de elektrische installatie uit te laten voeren als de elektrische laagspanningsinstallatie bestemd is voor de productie, de omvorming, het transport de verdeling of het gebruik van elektrische energie. Deze elektrische installatie bevindt zich in de gebouwen of op het terrein
Meer

Elektriciteit, wat zelf doen en wat niet

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit ons leven, we zijn er afhankelijk van geworden. Als je aan het verbouwen bent is elektriciteit een grote hap uit je budget. Echter wat veel mensen niet weten is dat je makkelijk veel dingen zelf kan doen met hulp van uw technieker en een beetje handigheid. Wat
Meer

Risico op brand tijdens de feestdagen

Meer

Elektriciteit in oude woningen mag niet vergeten worden!

Veel mensen denken omdat het licht nog aan en uit gaat, de tv nog werkt en de zekering niet springt dat de woning conform is aan de hoge eisen van het AREI. Niets is minder waar, in 80% van de woningen ouder dan 20 jaar zijn er ernstige gebreken met gevaar voor brand en elektrocutie.
Meer