Zelf elektriciteit leggen met hulp

Zelf elektriciteit leggen met hulp

Door zaken zelf te doen, kunt u besparen! Wilt u zelf uw elektriciteit conform maken, maar kunt u daarbij extra advies en begeleiding gebruiken? Doe een beroep op Afgekeurd.be en leer tegelijk bij.

Zelf elektriciteit leggen met hulp

Door zaken zelf te doen kun je besparen!

Elektriciteit leggen is niet zo moeilijk als het er uit ziet, de meeste zaken zijn kabels leggen, slijpen, kappen. Dingen die de meeste handige mensen makkelijk zelf kunnen. Uit onze berekeningen blijkt dat je tot 50% kan besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken.

 

Wij kunnen je helpen met verschillende doe-het-zelf pakketten

Wij maken een begeleidingsplan op uw noden en kunnen. Heb je technische ervaring ? Dan ontvang je en totaal ander begeleidingsplan dan iemand die geen ervaring heeft.

We zorgen er voor dat je zorgeloos aan uw installatie kunt werken en je deze ook afgewerkt krijgt zoals je verwacht.

 

Hoe gaan we te werk?

We starten met een vrijblijvende offerte op maat.  Wenst u een conventionele installatie, een installatie met impulsrelais? alles kan! Zelfs domotica staat op het lijstje.

Bij een goedkeuring stellen we een gedetailleerd grondplan op. Er wordt een lichtstudie uitgevoerd en alles wordt duidelijk uitgelegd. Door dit grondplan kun je volgen welke kabel je waar moet voorzien, handig en gemakkelijk.

Toch nog een vraag? Wij zijn steeds telefonisch ter beschikking voor uitleg en hulp. We komen ook graag langs voor tekst en uitleg indien je er echt niet aan uit kunt.

 

 

 

 

Wat voorzien wij ?

Op maat gemaakte offerte
Eendraadschema's & situatieschema's
Gedatailleerd grondplan
Levering matterialen op afgesproken tijdstip
Hulp op de werf
Interventie op de werf
Het nodige stappenplan van het leggen van de kabels tot de aansluiting van het verdeelbord
Op maat gemaakte lichtstudie door interieur architect

Meer info

Wij helpen u graag met het coördineren van uw opmaat gemaakt pakket. Vrijblijvend kan u ons contacteren. Word je liever door ons gecontacteerd? Vul dan het contact formulier in.
Hulp nodig?